Titaanianodikori

Titaanianodikori

Perustiedot Malli NO.:YQAB1 Tyyppi: Titanium Anode Basket Sovellus: Teollisuustekniikka: Hitsausluokka: GR2 Muoto: Square Materiaali: Titaani ASTM Gr2 Puhtaus:> 99.6% Tavaramerkki: Shen Ao Alkuperä: Guangdong, Kiina Tuotekuvaus Titaanianodikorin : 1. Titaanin johtokyky on ...

Function

Perustiedot

Malli NO.:YQAB1

Tyyppi: Titaanianodikori

Sovellus: Teollisuuden

Tekniikka: Hitsatut

Arvosana: GR2

Muoto: neliön

Materiaali: Titanium ASTM Gr2

Puhtaus:> 99,6%

Tavaramerkki: Shen Ao

Alkuperä: Guangdong, Kiina

Tuotteen Kuvaus

Titaanioksidikorin käyttö:

1. Titaanin johtokyky ei ole niin hyvä, että koukkujen sähkövirta liuoksen yläpuolella ei tavallisesti ole yli 0,24A / mm² ja koukkujen virta on yleensä alle 1,5A / mm². Muuten koukut kuumennetaan, mikä lisää liuoksen lämpötilaa, jäähdytystehoa ja tuhlaa sähkötehoa tai jopa polttaa muovisäiliöitä. Kun titaanikorin koukut kuumuvat, voidaan tehdä joitain toimenpiteitä johtavuuden parantamiseksi, kuten käyttämällä enemmän titaanikorkeja ja laajentamaan koukkujen leikkausaluetta.

2. Yleensä koukut ja elektrodit eivät kosketa toisiaan tavallisilla tai pyöreillä pinnoilla, koska ne aiheuttavat helposti huonon kosketuksen ja elektrodien pistokorroosiota.

3. Anodin kuonan virtaamisen estämiseksi titaanikorin avaamisen pitäisi olla korkeampi kuin liuoksen taso.

4. Titaanikorin pohjan tulee olla 100 - 150 mm korkeampi säiliön pohjan yläpuolella, sillä pelkää, että säiliö poltetaan, kun sähkö on keskittynyt säiliön pohjaan.

5. Titaanikori ja elektrodi tulee ottaa tiiviisti yhteyttä tai titaanikorin anodipotentiaali nousee nopeasti ja aiheuttaa hapen kehittymistä ja kloorin kehittymisreaktiota, joka vahingoittaa titaanikoriä ja hapettaa lisäaineita.

6. Päällystyspurskeiden estämiseksi titaanipohjat on päällystettävä anodipusseilla. Koska anodipusseja käytetään pitkään ilman poistamista, on parempi käyttää kaksoispussit.

7. Anodipussin tulisi tiivistää titaanikorin aukko tiukasti ja jättää muutaman senttimetrin välys syntyneen anodikuonan palauttamiseksi.Shenao Materaililla on kokemusta korkealaatuisen titaanianodikorin valmistuksesta. Meillä on ammattimainen tehdas, joka on omistettu kehittää ja tuottaa kehittynyttä titaani anodikorin. Tervetuloa tutustumaan yritykseemme.
Hot Tags: Titaani anodi kori, Kiina, toimittajat, tehdas, yritys
Liittyvät tuotteet
Ota yhteyttä
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Osoite: Qinganbao Industry Park, High-Tech Kehittää Zone, Baoji, Shaanxin

Puhelin: +86-917-3380538

Faksi: +86-917-3816810

Sähköposti: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop